Workshop

UtHok_6971


Workshop 
Door middel van een workshop willen wij jullie, de keethouder en zijn bezoekers, ondersteunen om een veilige keet op te zetten of te behouden. In de workshop ga je actief aan de slag met leuke concrete opdrachten. Daarbij leer je meteen te voldoen aan een aantal landelijk geldende regels en daarnaast geven we advies over hoe jij je keet nog beter en leuker kunt maken en vertellen we over mogelijkheden voor het organiseren van activiteiten en hoe je aan financiering kunt komen.

Naast deze workshop, bieden we ook een leuke interactieve workshop aan om met jullie een activiteit te organiseren waardoor je de wedstrijd "Beste keet van Nederland 2014" kan winnen. Ook deze workshop kun je kosteloos aanvragen!

Workshop volgen? 
Wil jij met jouw keet een workshop volgen? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en maak een afspraak met een keetadviseur langs mag komen in jullie keet. De keetadviseurs zijn net als jullie jong en hebben vaak een eigen keet (gehad). Door professionals van Plattelandsjongeren.nl zijn zij opgeleid tot adviseur.

Wedstrijd
Gebruik de workshop als voorbereiding voor de wedstrijd "De beste keet van Nederland"! Door de workshop is je keet hier nog beter op voorbereid en vergroot je je kansen!