Winnaars

De Beste Keet van Nederland 2017

Het was een spannende wedstrijd onder de keten dit jaar. De niveaus en scores lagen hoog. Keet ATF uit Fluitenberg heeft zijn titel echter goed verdedigd en wint daarmee de achtste editie van ‘De Beste Keet van Nederland’. De keet met een familiegeschiedenis nam het op tegen tientallen keten uit heel Nederland. Keet ATF krijgt naast de befaamde titel ‘De Beste Keet van Nederland 2017’ ook een optreden van de band Mooi Wark. Keet de Kelder en Keet Streefkerk-van Hoorne staan trots op de tweede en derde plaats. De keten boden elkaar stevige concurrentie, waarbij het een nek-aan-nekrace was in de top drie.

1. Keet ATF
2. Keet de Kelder
3. Keet Streefkerk

De Beste Keet van Nederland 2016
De winnende keet van 2016 werd Keet ATF uit provincie Drenthe. Keetadviseur Tim bezocht onder andere Keet ATF. Hij was erg enthousiast over de keet waar een actieve vriendengroep in de leeftijd van 20 t/m 30 jaar geregeld bij elkaar komt. "Zowel de binnen- als buitenkant van de keet ziet er supermooi uit. Buiten is een terras met een werkende fontein en binnen springt de groen-witte gehalveerde Volkswagen Transporter in het oog. Verder doet de zeer verzorgd uitziende keet Apres-ski-achtig aan. De jongeren lieten tijdens de workshop zien dat ze al aandacht besteden aan EHBO, brandveiligheid en huisregels. De huidige vriendengroep heeft de keet overgenomen van een oudere broer en ze dragen hun kennis weer over aan de zoon van diezelfde broer. Dit onder toeziend oog van hun eigen ouders." Een verantwoorde toekomst van keet ATF lijkt verzekerd. Zij gaan er vandoormet een exclusief optreden van Mooi Wark in hun keet. De top 3 bestond uit:

1. Keet ATF (Drenthe)
2. Keet N.H. Boerkes (Limburg)
3. Keet deKelder (Groningen)

De Beste Keet van Nederland 2015
De winnende keet van 2015 werd Keet de Kelder uit provincie Groningen. Keetadviseurs Tim en Joris bezochten onder andere Keet de Kelder. Zij waren erg enthousiast over de keet waar maandelijks een enthousiaste groep jongeren van 15 t/m 21 jaar bij elkaar komt. "Er zijn duidelijke regels in de keet, de jongens voelen zich verantwoordelijk voor hun keet en spreken elkaar erop aan als dat nodig is." De keet is gevestigd in de kelder onder de garage van de ouders van een van de jongeren. De vader houdt dan ook af en toe een oogje in het zeil. Keet de Kelder kreeg naast hun titel ook een keetoptreden van Kobus en de Rokkers. De top 3 bestond uit:

1. Keet de Kelder (Groningen)
2. Keet Camping 124 (Groningen)
3. Keet de Voltreffer (Overijssel)

De Beste Keet van Nederland 2014
De titel ‘De Beste Keet van Nederland 2014’ is in de wacht gesleept door Keet Beun uit Drenthe. De keet van een vaste groep vrienden scoorde hoog op alcoholbeleid en ouderbetrokkenheid en trok daarnaast de aandacht met hun goed georganiseerde activiteit die zij voor een andere doelgroep organiseerden. Keet Beun kreeg naast hun titel ook een keetoptreden van de band Kiek Now Us. De top 3 bestond uit:

1. Keet Beun (Drenthe)
2. Keet de Bunker (Overijssel)
3. B-keet (Overijssel)

De Beste Keet van Nederland 2013
De titel ‘De Beste Keet van Nederland’ is afgelopen jaar in de wacht gesleept door Keet ´t Kippenhok uit Gelderland. Dit keer ging de titel naar een echte meidenkeet. Behalve veel rose was ook alles tiptop geregeld. De meiden mochten naast hun titel ook kiezen uit 3 uitjes voor hun keetgroep. De top 3 bestond uit:

1. Keet ´t Kippenhok (Noord-Holland)
2. Keet Bomers Bar (Gelderland)
3. Keet Roeg en Onbenullig (Groningen)

De Beste Keet van Nederland 2012
De titel ‘De Beste Keet van Nederland’ werd in 2012 in de wacht gesleept door Keet de Babbel uit Gelderland. Met hun promotie auto, behaalde stemmen, hun complete keetprofiel op de website en de verbeteringen die na de workshop uit 2011 zijn aangebracht wonnen zij de hoofdprijs van een klimarrangement voor de hele keetgroep. De top 3 bestond uit:

1. Keet de Babbel (Gelderland)
2. Keet Kate (Overijssel)
3. Keet de Zwarte Smit (Overijssel) 

De Beste Keet van Nederland 2011
De titel ‘De Beste Keet van Nederland’ werd in 2011 in de wacht gesleept door Cafe de Keet uit Zuid Holland. Met het aantal stemmen eindigden zij in de top en ook tijdens de workshop wisten zij hoge ogen te gooien met het aantal punten op het gebied van brandveiligheid, drankgebruik, huisregels, activiteiten, noodnummers, EHBO, betrokken ouders en de uitstraling van de keet. Zij wonnen een survivalweekend voor 15 keetbezoekers! De top 3 bestond uit:

1. Cafe de Keet (Zuid-Holland)
2. Pipohol (Gelderland)
3. Keet De Babbel (Gelderland)

De Beste Keet van Nederland 2010
De titel ‘De Beste Keet van Nederland’ werd in 2012 in de wacht gesleept door ‘Thok Westendorp. Een levendige keet uit de provincie Gelderland. Met 1222 stemmen en duidelijke veiligheidsvoorschriften hebben ze hun titel dubbel en dwars verdient! Tijdens de workshop die keetadviseurs op plaats delict gaven, kwam naar voren dat ‘Thok Westendorp op het gebied van brandveiligheid, drankgebruik, huisregels, activiteiten, noodnummers, EHBO, betrokken ouders en de uitstraling van de keet erg goed scoorde. Aan alles was en wordt nog steeds gedacht! De top 3 bestond uit:

1. Thok Westendorp (Gelderland)
2. Stookhok (Drenthe)
3. Keet de Busse (Overijssel)

Denk jij dat jou keet dit kan overtreffen? Geef je dan op voor Keetkeur 2015!