Wedstrijd

Heb jij "De Beste keet van Nederland in 2018"?*

Ook in 2018 zijn we weer op zoek naar 'De Beste Keet van Nederland!.  Denk jij 'De Beste Keet van Nederland' te hebben? Volg dan de volgende stappen om kans te maken naar deze befaamde titel:

1. Vul een profiel in op www.keetkeur.nl!
Laat door middel van jouw profiel zien dat jouw keet de beste is. Voeg bijvoorbeeld  foto’s, filmpjes of een link naar jouw website of facebook-pagina toe. Denk hierbij aan de Keetkeur thema’s die zijn te vinden bij tips & tricks.

2. Nodig een van de keetadviseurs uit voor een keetworkshop waarin je tijdens een gezellige avond met de zeven keetthema's aan de slag gaat en punten kunt scoren.
Laat zien hoe goed jullie het met je keet voor elkaar hebben en wie weet heeft de jonge keetadviseur ook nog eens tips voor je keet! Vraag de workshop aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

3. De best scorende keet gaat er vandoor met de titel "De beste keet van Nederland 2018". Daarnaast wint de top drie toffe prijzen!

Let op, de gegevens van jouw Keet blijven privé en worden NIET doorgegeven aan gemeentes of anderen.


Wat kun je WINNEN?!

Als de keetadviseur langs komt krijg je een goodiebag gevuld met toffe gadgets, maar dat is natuurlijk niet alles!

Naast de befaamde titel 'Beste keet van Nederland 2018' winnen de drie best scorende keten de volgende prijzen:

#1 Een exclusief optreden van Mooi Wark in de keet
#2 Kaarten voor een optreden en een meet en greet met Mooi Wark
#3 Mooi Wark goodiebag

Staat jouw keet in de gemeente Noordoostpolder? Dan maak je ook nog eens kans op de befaamde titel 'De beste keet van de NOP' en een bedrag van €350,- of €150,- voor jouw keet!

De top 3 wordt begin januari 2019 bekend gemaakt.

* Klik hier voor wedstrijdvoorwaarden.